Opinie

Krzysztof Wesołowski 08.11.2019 10:34

Chciałbym serdecznie podziękować. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z jakości i obsługi. Efekt przeszedł nasze oczekiwania :) to była ta kropka nad i w wykończeniu naszej kuchni. Na pewno będziemy polecać Państwa firmę i cieszę się, że trafiliśmy akurat na Państwa. Życzymy dużo klientów i sukcesów.

Karolina i Łukasz 04.11.2019 14:44

Zdecydowanie polecam tą firmę, punktualność, profesjonalizm i bardzo miła atmosfera :)

Adam Banaszewski 19.09.2019 16:24

Bardzo solidna i konkretna firma waro było ją wynająć do wykonania i zamontowania paneli. Na pomiar jak i na montaż przyjechali na czas, panele w kuchni i w łazience wyglądają extra, i jeszcze dodam że panowie po sobie sprzątneli co jest żadkością w innych firmach szczeże polecam tą firmę.

Jarek 17.09.2019 20:03

Super i profesjonalnie. Jak szkiełka to tylko tu. Polecam wszystkim.

AGA 12.09.2019 12:40

Pełen profesjonalizm. Naprawdę firma warta polecenia. Panele śliczne, montaż zawodowo.

Monika 11.09.2019 07:23

Pełen profesjonalizm. Świetny kontakt. Usługa wykonana w terminie i bardzo dokladnie. Cena mega konkurencyjna. Jestem bardzo zadowolona. POLECAM!!!

Małgorzata Jankowska 29.08.2019 09:21

Wszystko na wysokim poziomie, bardzo dobry kontakt z właścicielką, sam projekt jak i montaż rewelacja, szybka realizacja i dobra cena. Będę jeszcze robiła w domu kilka takich paneli i napewno tylko w tej firmie. Polecam

Iza i Sławek 02.08.2019 19:32

Poprostu rewelacja. Wszystko załatwione w bardzo miłej atmosferze. Sam montaż ekspresowy. Jak szkiełka to tylko tu :)

Renia i Jurek 02.08.2019 08:43

Pełen profesjonalizm. Miła obsługa, dobry kontakt. Usługa wykonana szybko, czysto i w miłej atmosferze. Polecamy.

Jarmila 26.07.2019 13:00

Firma godna polecenia.Pełen profesjonalizm.Usługa i wykonanie perfekcyjne.Bardzo dziękujemy

Beata 10.07.2019 21:09

Polecam każdemu super wykonanie super pracownicy wykonanie idealne pozdrawiam

Patrycja 08.07.2019 21:16

Jestem bardzo zadowolona, panel jest przepiękny. Wszystko zgodnie z uzgodnieniami. Gorąco polecam

Mariusz 04.07.2019 10:56

Wszystko ok polecam

Ania i Jarek 13.06.2019 00:04

Firma godna polecenia. Wszystko wykonane bardzo dobrze z dbałością o każdy szczegół. Tak jak moi poprzednicy napisali solidne wykonanie, sprawnie i na czas. Pomimo dzielących kilometrów nie było to przeszkodą w terminowym montażu paneli szklanych. Firma doradzi, wykonuje wizualizację, pełna obsługa od pomiaru aż po montaż a co najważniejsze w wyznaczonym terminie. Polecam wszystkim a firmie dziękuję bardzo za wykonanie i montaż paneli szklanych.

Anisar 27.05.2019 16:26

Wybrałam tą firmę po opiniach i tafiłam w dziesiątkę .Szybko,sprawnie i porządnie jestem bardzo zadowolona .Moja kuchnia nabrała jasności jak ktoś szuka to bardzo polecam,świetny kontakt

Ewa i Andrzej 16.05.2019 20:35

Jesteśmy zadowoleni z wykonanej usługi,wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie, wykonawcy bardzo mili i kontaktowi.Polecamy.

Paweł Korczak 23.04.2019 08:26

Pełen profesjonalizm. Świetny kontakt z doradcą. Strona internetowa przejrzysta. Usługa wykonana w terminie i bardzo dokladnie. Zaskoczenie pozytywne że względu na dwie wizualizacje, no i przede wszystkim cena mega konkurencyjna. Jestem bardzo zadowolony z pełną świadomością polecam wykonawcę!!! Pozdrawiam, Paweł

Ania 18.04.2019 07:51

Szybko, sprawnie i konkretnie. Całe zamówienie zrealizowane bardzo profesjonalnie. Polecam w 100%

Ewa 31.03.2019 14:14

Długo poszukiwałam wykonawcy kuchennych paneli szklanych. W Trójmieście jest ich sporo. Przeglądając oferty sugerowałam się galerią zdjęć i opiniami. Niestety wykonawcy trójmiejscy nie spełnili moich oczekiwań. Firma „Panele Szklane” z Elbląga to strzał w dziesiątkę. Pełen profesjonalizm, terminowość, dwie wizualizacje. Z trzech zdjęć grafik po mistrzowsku wykonał urzekającą kompozycję. W firmie „Panele Szklane” można zamawiać w ciemno. Szczerze polecam. Good job!

mackiewicz 14.03.2019 17:07

serdecznie polecam 100% profesjonalizmu

Michal R 11.03.2019 20:59

Szybko, sprawnie, profesjonalnie i sympatycznie. Ekspresowa realizacja. Polecam!

Dominika i Olek 22.02.2019 19:11

Jesteśmy bardzo zadowoleni i możemy polecić wszystkim w stu procentach! Zaczynając od pomiarów, poprzez wizualizację a kończąc na montażu wszystko na najwyższym poziomie. Punktualnie, dokładnie, dobry kontakt i sympatyczni ludzie. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy:)

Marcin K. 12.02.2019 23:01

Konkretnie,realizacja zgodnie z czasem, pomocni. Skorzystałem, gdyż widziałem realizację i mogę polecić!

Emilia 12.02.2019 21:01

Po wielu perypetiach z innymi firmami, trafiliśmy na Panele Szklane. I to był zdecydowanie dobry wybór! Bezproblemowy kontakt, terminowa realizacja zlecenia no i przede wszystkim PUNKTUALNOŚĆ. Zdarzało mi się czekać na innych wykonawców nawet po 2-3 godziny w umówionym dniu montażu, więcej chyba nie muszę dodawać :D Wszyscy, którzy widzieli efekt końcowy są zachwyceni, i ja również- kuchnia zupełnie odmieniona :)

Ewa Kołodziejczyk 29.01.2019 10:31

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Panele Szklane. Bardzo miła i konkretna obsługa. Realizacja przebiegła sprawnie i terminowo. Efekt końcowy WOW! Serdecznie polecam :)

Daniel 27.01.2019 14:33

Z czystym sumieniem przyznaję, że proces realizacji zamówienia był na bardzo wysokim poziomie, od początku do końca. Bardzo profesjonalne podejście do tematu oraz wszystko w 100% zgodne z ustaleniami. Polecam każdemu ... efekt jest piorunujący :)

Malgorzata Łukaszewska 26.01.2019 09:42

Polecam , szybko sprawnie profesjonalnie i znakomity efekt.

Joanna 09.01.2019 06:43

Serdecznie polecam PPHU Panele Szklane. Dokładnie wykonane pomiary, szybko otrzymany projekt, realizacja w przystępnym czasie. Wszystko wykonane solidnie, dokładnie, czysto. Dodatkowo bardzo mili ludzie, służący radą i pomocą. Firma godna polecenia!:)

Agnieszka Chrostowska. 31.12.2018 15:16

Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie.Pełen profesjonalizm.Polecam.

Marlena Ortman 12.12.2018 23:07

Cudowna firma godna polecenia!Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w projekty.Szybka realizacja,dokładność,przemili ludzie...poprostu same superlatywy.Jesteśmy mega zadowoleni,że trafiliśmy na tę właśnie firmę!!!Panele szklane wyglądają przecudnie!!!Życzymy dalszych sukcesów zawodowych!

Małgorzata Łukaszewska 12.12.2018 13:39

Bardzo dziekuje. Jestem mega zadowolona. Pelen profesjonalizm i szybka realizacja. POLECAM

Katarzyna i Michał Sobczyk 04.12.2018 20:50

firma godna polecenia. profesjonalnie i z dokładnościa. Na zywo jeszcze lepszy efekt. Polecamy

Liliana 23.11.2018 12:17

Firma godna polecenia.Mila mata ekipa ale bardzo profesjonalna .

Mateusz 11.11.2018 21:52

Jesteśmy jakiś tydzień po realizacji zamówienie jesteśmy mega zadowoleni za jakość obsługi, wykonania oraz mega plus za czas realizacji. Pozdrawiamy

Magdalena 04.11.2018 12:06

Profesjonalnie, szybko i bardzo dokładnie wykonana praca. Polecam z całego serca!

Katarzyna Hejna 30.10.2018 21:27

Bardzo profesjonalne podejście do klienta i do pracy, wykonanie perfekcyjne. Rzetelna i solidna firma. Szczerze polecam.

Ela 20.10.2018 21:25

Polecam w 100% pełen profesjonalizm super kontakt jestem bardzo zadowolona z mojego fartucha kuchennego

Joanna Woźniak 16.10.2018 10:11

Bardzo dziękujemy za profesjonalną i błyskawiczną realizację naszego wymarzonego projektu! Serdecznie polecamy.

Emilia Gdańsk 13.10.2018 19:49

Profesjonalne i sympatyczne podejście do klienta. Dopasowanie grafiki do wymiarów kuchni. Wizualizacja odzwierciedlająca ostateczny rezultat. Polecam.

Adam 23.09.2018 19:11

Profesjonalne podejście do klienta od projektu po montaż. Bardzo dobry kontakt z firmą, wszystko zgodnie z ustaleniami, jakość produktu i usług na najwyższym poziomie.

Agnieszka z Gdańska 17.09.2018 10:55

Panel wygląda świetnie, tak samo jak na wizualizacji. Montaż przebiegł szybko, sprawnie. Kontakt z Państwem też był bardzo sympatyczny. Dziękuję, pozdrawiam!

Sylwia Sak 14.09.2018 21:46

Serdecznie polecam wszystkim. Jestem bardzo zadowolona z paneli, szybka realizacja oraz profesjonalne podejście. Pozdrawiam

Maria z Gdyni 03.09.2018 12:19

Szczerze polecam. Panel zamontowany w łazience wygląda fantastycznie. Wszystko jak na wizualizacji. Kontakt z panią Izą super. Montaż pana Grzegorza szybko i profesjonalnie, wszystko terminowo, a poza tym bardzo mili i życzliwi ludzie. Życzyłabym sobie takiej współpracy z innymi firmami.

KaRoL z Gdańska 07.08.2018 21:04

Szybka i sprawna realizacja. Jakość produktu pierwsza klasa. W montażu szkła przeszkadzało oświetlenie pod szafkami. Państwo szybko i sprawnie zdemontowali i potem ponownie zamontowali oświetlenie we własnym zakresie bez żadnych dodatkowych kosztów. W 100 procentach polecam :)

Mirosława z Małdyt 23.07.2018 08:57

Pani Iza i Pan Grzegorz znają się na swojej robocie - profesjonalizm w każdym calu a przy tym przyjaźni klientowi. W podjęciu decyzji pomogły mi przesłane wizualizacje i kontakt bezpośredni z Panią Izą. Szybko, terminowo, profesjonalnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi i szczerze polecamy.

Paulina Splitt 17.07.2018 21:29

Polecam! :) Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego jak również z czasu realizacji. Pani Iza i pan Grzegorz super ludzie, profesjonaliści w każdym calu. Dzięki przesłanej wizualizacji wiedzieliśmy już, że tak ma wyglądać nasza kuchnia i za dopieszczenie jej tym pięknym panelem szklanym dziękujemy :)

Marzena z Gdańska 17.07.2018 20:30

Polecam firmę z trzech powodów: 1.1.pełen profesjonalizm 2.uczciwość 3.serdeczność

Agnieszka Dziubich 01.07.2018 10:45

Szybko i dokładnie.Profesjonalne wykonanie i bardzo mili Państwo. Polecam.

Barbara Brylowska 25.06.2018 09:49

Szybko, profesjonalne i dokładnie. Bardzo miła obsługa. Polecam

Izabela Werczyńska 24.06.2018 19:33

Super wykonanie,bardzo sympatyczni fachowcy,gorąco polecam

Przemek 22.06.2018 09:19

Szybko, ładnie i dokładnie. Polecam

Beata Fularczyk 18.06.2018 12:18

Serdecznie polecamy uslugi firmy, wszystko zgodnie z zamowieniem, profesjonalna obsluga. Dziekujemy!

AGNIESZLA DZIĄBKOWSKA 29.05.2018 13:32

Polecam :) 100 % precyzji, dokładności wymieszane ze świetnym kontaktem, poczuciem humoru i doskonałym poczuciem stylu.

Aneta 28.05.2018 19:43

Szczerze polecam! Wszystko na plus: obsługa, kontakt i pełny profesjonalizm. Panel jest przepiękny, montaż bardzo sprawny, a przy tym idealny porządek i przesympatyczni Państwo, którzy zdecydowanie są najlepszą wizytówką firmy. Dzięki panelowi moja kuchnia nabrała charakteru, grafikę wybrałam z oferty dostępnej na stronie i robi wrażenie. Z czystym sumieniem twierdzę, że wybór Państwa usługi był słuszny i na pewno będę polecać. Pozdrawiam

EWELINA KOWALEWSKA 14.05.2018 10:40

Firma godna polecenia.Szybko,solidnie i przede wszystkim terminowo.Przemiła obsługa.Polecam!

Mirela Jagielska 18.04.2018 11:08

Firma godna polecenia.Najważniejszym jej atutem jest staranność wykonania oraz solidność,rzetelność i terminowość.Montaż czysty i sprawny ,a wykonujący go Pan Grzegorz przemiły i dbający o szczegóły wykończenia.Polecam wszystkim ,którzy poszukują porządnego Wykonawcy!

Paulina Bielawska 06.04.2018 09:23

Firma godna polecenia. Świetna obsługa, bezproblemowy kontakt. Profesjonalny pomiar, projekt, wykonanie oraz montaż. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

Barbara Tworek 01.04.2018 13:40

Bardzo się cieszę, że trafiłam na Panią Izę i Pana Grzegorza. Profesjonaliści to mało powiedziane, rzetelna i fachowa porada, szybka realizacja zamówienia. Żadna z firm do których się zgłosiłem, a było ich że 6, nie była w stanie (nie umiała podejrzewam) wykonać mojej grafiki na szkle. Dopiero firma Panele Szklane wykonała bez problemu nasz projekt. Efekt powalający!!! Polecam wszystkim,a Pani Izie i Panu Grzegorzowi jeszcze raz dziękujemy !!! :-)

Agnieszka Kuchta 27.03.2018 09:13

Polecam firmę PANELE SZKLANE! Miła obsługa, dobry kontakt. Szybka realizacja. Grafika super dobrana. Montaż bez zastrzeżeń. POLECAM W 100%

Sylwia Szyszkowska 21.03.2018 18:39

POLECAM I ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO SKORZYSTANIA Z USŁUGI PROJEKTU I MONTAŻU PANELI SZKLANYCH PRZEZ FIRMĘ PPHU PANELE SZKLANE.

Monika 01.03.2018 15:19

Polecam współpracę z firmą Panele Szklane. Panel wykonany bardzo dobrze, estetyczne wykończenie i dbałość o każdy szczegół. Nawet najbardziej wymagający klient będzie zadowolony. Duża konkurencyjność i szybki kontakt z klientem.

Elżbieta Mirońska 31.01.2018 18:09

Usługa zrealizowana rzetelnie i bardzo szybko.Pełen profesjonalizm. Właściciele przesympatyczni i konkretni. Gorąco polecam. Kuchnia odmieniona na 6.

Magdalena Kwiatek 23.01.2018 11:31

Zdecydowanie polecam! Szybki kontakt, dokładne i cierpliwe ;-) odpowiedzi na różne wątpliwości. Realizacja też świetna - szybko, dokładnie i wygląda super. Usługa na 5!

Małgorzata Kamrowska 18.01.2018 11:22

Firma godna polecenia, wykonanie rewelacyjne.

Aldona 08.01.2018 18:23

Profesjonalne wykonanie, a jaki efekt. Firmę polecam każdemu.

Władek Barczak 20.12.2017 18:08

Szybko. solidnie i po czasie okazuje się że bardzo trwałe. polecam

Beata Załucka-Gosk 11.12.2017 22:46

Profesjonalna firma, prowadzona przez przemiłych i kompetentnych właścicieli.Usługa wykonana na wysokim poziomie. Efekt przewyższył moje oczekiwania. Państwo byli bardzo pomocni na etapie projektowania i wykazali się stoickim spokojem przy moim marudzeniu i uporze:).Super kontakt, terminowość i krótki termin realizacji.Jestem bardzo zadowolona,kuchnia wygląda rewelacyjnie. Pozdrawiam serdecznie Panią Izę i Pana Grzegorza Beata Załucka-Gosk

Paulina Domańska 05.12.2017 14:39

Serdecznie polecam. Szybkie i profesjonalne wykonanie. Widzą co robia i robia to mistrzowsko. Swqietny duet.... :-)

Izabela i Tomasz Kamrowscy 08.11.2017 08:22

Doradztwo,obsługa i kontakt rewelacyjne.Jakość i terminowość również.Pełen profesjonalizm i kultura zawodowa.Bardzo dziękujemy Pani Izie i Panu Grzegorzowi.To co otrzymaliśmy jest najwyższej jakości :)

Emilia i Adam Witek 07.11.2017 18:01

pełen profesjonalizm. firma godna polecenia. pani Iza i pan Grzesiek to super fachowcy i profesjonaliści na każdym etapie realizaji. pozdrawiamy

aneta socha 31.10.2017 00:09

Jestem Bardzo zadowolona z usługi montażu panelu szklanego, solidna firma ,miła obsługa!!!!! Polecam w 100%.

Joanna Wielkopolan 27.10.2017 21:08

Witam jestem po montażu panelu szklanego. Na całe zamówienie łącznie z montażem czekałam tylko 2 tygodnie. Wszystko poszło szybko i bez żadnych problemów. Panel prezentuje się rewelacyjnie. Kontakt z firmą doskonały szybkie odpowiedzi pomoc przy doborze wzorów. Polecam gorąco.

Małgorzata Kowalewska 15.09.2017 22:14

Jestem właśnie po montażu panelu szklanego. Efekt przewyższył moje oczekiwania. Jestem po prostu zachwycona☺️ Grafika jest bardzo wyraźna i pięknie wygląda na szkle. Przy doborze wzoru wzięłam pod uwagę pomysł Pani Izy, który okazał się lepszy niż mój. Bardzo polecam współpracę z Panią Izą i Panem Grzegorzem☺️

Marta Gdańsk 01.09.2017 19:57

Dziękuję za dzisiejszy montaż! Jako jedyna firma cokolwiek nie wymyśliłam słyszałam "ok.żaden problem".Szkło wygląda dokładnie tak jak chciałam.szybko i solidnie.pozdrawiam

Sławomir Uciechowski 01.09.2017 08:37

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamontowanych paneli .Usługa wykonana fachowo, szybko, sprawnie i w umówionym terminie.

Basia Misarek 23.07.2017 18:13

Polecam w 100% :)zarówno pod względem współpracy jak i wykonania :)

Krystyna Tretyn 21.07.2017 11:58

Rzetelność, komunikatywność, precyzja, terminowość i fachowa obsługa w każdym calu - to cechy firmy. Jestem super super zadowolona i pod wrażeniem dzieła. Bardzo polecam!!!!!!!

Hanna i Stanisław Januszkiewicz 10.07.2017 12:59

Idealna współpraca = cudowne efekty! Precyzyjnie wykonanie oraz montaż! Terminowa (błyskawiczna) realizacja! Jednym słowem pełen profesjonalizm! Polecamy serdecznie!

Bożena Kaczmarek 10.07.2017 10:32

Jestem bardzo zadowolona z realizacji. Szybko i profesjonalnie. Dzięki narzędziu wizualizacji mogłam potwierdzić trafność (lub nie) swojego wyboru dotyczącego wzoru. Właściciele podchodzą do każdej z realizacji w sposób indywidualny. Nie tylko jak do kolejnego zlecenia, lecz z nutą artyzmu. Są otwarci i służą pomocą techniczną oraz doświadczeniem. Ogólnie firma godna polecenia. Pozdrawiam. Bożena.

Monia i Michał z Borkowa 01.06.2017 21:24

Polecamy serdecznie!!! Od kilku dni jesteśmy posiadaczami szkła w kuchni. Efekt jest niesamowity. Współpraca przebiegła bardzo sprawnie i pomyślnie :-) Pełen profesjonalizm i rzetelność!

Edyta Lewczuk 24.05.2017 21:35

Rewelacyjne pomysły i rzetelne podejście do klienta... Polecam wszystkim i gwarantuję 100 % satysfakcji....

Ewa Hermanowicz 20.05.2017 09:02

Bardzo fajna firma. Kontakt bez zarzutu. Od pomiaru po czas realizacji cały czas kontakt. Szybko i sprawnie realizują zlecenia. Polecam jak najbardziej. Będę polecała znajomym na pewno. Wybór wzorów ogromny a efekt końcowy powala na nogi. Polecam w 100%

Paulina 16.05.2017 21:25

Co tu dużo pisać. Efekt niesamowity, a i czas realizacji rewelacyjny!

Dariusz Marciniec 18.04.2017 13:48

Bardzo rzetelna firma. Polecam serdecznie. Kontakt jak i sam montaż bez zarzutu. Efekt końcowy panelu szklanego - rewelacja.

Wioletta Podgórska 18.04.2017 12:14

Profesjonalizm :) kompleksowe doradztwo,pełne wsparcie i odpowiednie podejście do klienta :)oraz wykorzystanie aktualnych trendów :) Wysoka jakość produktu, odpowiedni do ceny :) Gorąco polecam :):)

Ewa 03.04.2017 08:21

Pełen profesjonalizm. Usługa zrealizowana rzetelnie i bardzo szybko. Właściciele sympatyczni i konkretni. Gorąco polecam. Kuchnia nabrała blasku:)

Marta 23.03.2017 20:53

Gorąco polecam. Miły kontakt, profesjonalna obsługa. Końcowy efekt robi wrażenie. Szybka realizacja.

Anka Tczew 05.03.2017 20:39

Polecam!!!!Świetna firma, obsługa rzetelna, szybka,profesjonalna. Wykonanie rewelacja. Nasza łazienka zyskała nowe oblicze. Wszystkim, którzy chcą zmienić swoje otoczenie polecam właśnie tę firmę.

Monika 22.02.2017 20:57

Serdecznie polecam! Dzięki Państwu nasza kuchnia w końcu jest kompletna i do tego wygląda fantastycznie! Profesjonalna obsługa, sprawny montaż i uśmiech od ucha do ucha :)

Katarzyna Sójka 11.01.2017 11:05

Z pełną premedytacją POLECAM gorąco firmę PPHU Panele Szklane! Profesjonaliści w każdym calu. Swoją pracę wykonują szybko, sprawnie i rzetelnie. Wspaniały efekt wizualny jaki stworzyli na moim panelu kuchennym będzie długo cieszył oczy moje, moich domowników oraz gości. Jak dla mnie same plusy, oby więcej takich firm na naszym rynku.

JOLANTA Żak 04.01.2017 18:12

Profesjonalna obsługa,wspaniały kontakt, mili sympatyczni właściciele.Wykonanie na 5+ .Serdecznie polecam

halina wroblewska 08.12.2016 18:39

FIRMA GODNA POLECENIA SUPER PROFESJONALNE I SZYBKIE WYKONANIE USŁUGI BARDZO SYMPATYCZNI WLASCICIELE

Lukasz 23.11.2016 17:25

Goraco polecam firme. Szybkie i profesjonalne wykonanie. Mila i sympatyczna obsluga.

Olga 17.11.2016 12:22

Profesjonalnie, solidnie i terminowo.Gorąco polecam.

Marta 15.11.2016 11:19

Wszystkim polecam ta firmę. Zlecenie wykonane zgodnie z planem, do tego przemiły kontakt i pełna fachowość .

Zosia 13.11.2016 17:16

Polecam wszystkim zainteresowanym.Firma solidna,wykonanie profesjonalne i na czas.Przemili właściciele.Dziękuję Pani Izo.☺

Monika 01.11.2016 22:06

Dziękuję bardzo za profesjonalną obsługę. Moja kuchnia dzięki Pani Izie i Panu Grzegorzowi wygląda naprawdę wyjątkowo. Kontakt z obsługą ekspresowy, wizualizacja projektu, profesjonalny pomiar, szybki montaż, a do tego konkurencyjne ceny. Firma godna zaufania. :)

Karolina K 28.10.2016 16:57

Polecam firmę, właściciele mili, solidni. Ekran zamontowany szybko i sprawnie.

Aneta Pater Pyrkowska 18.10.2016 21:17

Dziś stałam się właścicielką pięknych paneli szklanych.Efekt przerósł moje oczekiwania.Panele kuchenne zamontowane z wielką precyzjä i dbałością o szczegóły.Juź od momentu pierwszego kontaktu przez wizualizacje i montaż pełne zadowolenie.Szczerze polecam tę firmę;jest rzetelna godna zaufania.Ceny tez konkurencyjne.Wspaniałe podejście do klienta co dziś się już rzadko zdarza.Polecam w 100 procentach i życzę właścicielom dalszego rozwoju i powodzenia.

Helena 14.10.2016 21:47

Bardzo gorąco polecam. Ta firma ma u mnie same plusy - fachowa i miła obsługa służąca dobrymi radami, profesjonalnie wykonane przez grafika wizualizacje, krótki czas oczekiwania, przedterminowy montaż, rzetelne wykonanie i to wszystko w rozsądnej cenie. Jestem bardzo zadowolona i życzę firmie dalszego powodzenia!

Halina Glac 13.10.2016 08:56

Panele wyglądają pięknie , usługa profesjonalna , terminowa i dobrej jakości. Państwo którzy montowali panele /właściciele firmy / bardzo mili. Polecam.

Mateusz P 10.10.2016 07:41

Wszystko jak należy, efekt super!

Artur B 10.10.2016 00:22

Rzetelne i profesjonalne wykonanie. Krótki czas oczekiwania na realizację.Państwo, którzy wykonywali pomiar i montaż zrobili to fachowo i czysto. Bardzo miła obsługa. Ponieważ razem z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni, polecamy firmę z czystym sumieniem!

Marcin R 03.10.2016 16:57

Pełen profesjonalizm . Szybko,solidnie i bezkonkurencyjnie.Gorąco polecam .

Anita 03.10.2016 16:41

Firmę tą polecono mi jako profesjonalną i kompetentną. W pełni zgadzam się z tym i dodam jeszcze, że wszystko wykonywane jest w miłej atmosferze. Zdecydowanie POLECAM

Piotr Chrosciewicz 03.10.2016 14:04

Przyznam,ze nigdy nie mialem tyle szczescia w wyborze solidnej firmy. Kontakt rewelacja - natychmiastowy. Umowienie pomiaru - blyskawiczne i rzeczowe. Realizacja - jeszcze szybsza, przy nieregularnym ksztalcie udalo sie wykonac wszystko w jednej czesci. Montaz profesjonalny i ponownie wyjatkowo sprawnie wykonany. Wielki POZYTYW! 10/10 goraco polecam

Barbara Kołodyńska 03.10.2016 11:27

Miła i fachowa obsługa.Terminowe wykonanie,ceny przystępne.Jednym słowem firma godna polecenia

Danuta 27.09.2016 08:22

Firmę znalazłam w internecie. Byłam mile zaskoczona szybką ofertą i fachowym doradztwem. Realizacja zamówienia bez opóźnień i bardzo sprawnie. Mili i kompetentni ludzie. Bardzo polecam tę firmę.

Rafał 19.09.2016 12:28

Solidna firma oferująca dobrej jakości produkty. Miły kontakt oraz sprawny montaż panelu. Profesjonalnie i porządnie wykonane. Jednym słowem - polecam!

Mirosław Wysmyk 11.09.2016 20:33

Witam. Znalazłem ofertę firmy na internecie i przekonały mnie do niej komentarze osób pozostawione na stronach. Cena niższa niż u konkurencji. Natychmiastowy kontakt oraz wycena zamówienia. Bardzo krótki czas oczekiwania za towarem. Robota wykonana fachowo na najwyższym poziomie oraz zostały wykonane prace które nie wchodzą w obowiązek firmy co jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Z całą pewnością mogę polecić tą firmę

Mariusz 09.09.2016 10:11

Firma godna polecenia. Terminowo i profesjonalnie.Polecam.

Kasia 02.09.2016 15:52

Firma godna polecenia. Zamówienie wykonane profesjonalnie i terminowo. Bardzo przydatne wizualizacje, które pozwalają na sprawdzenie, jak szyby będą wyglądać na żywo. Dodatkowym atutem jest cierpliwość do klientów i zmian ich decyzji. Polecam.

JACEK 21.08.2016 23:00

PEŁEN PROFESJONALIZM !!! POLECAM WSZYSTKIM TĄ FIRMĘ,CIĘŻKO W TYCH CZASACH ZNALEŹĆ TAKICH LUDZI KTÓRZY MÓWIĄ PRAWDĘ I NIE OSZUKUJĄ KLIENTÓW.BRAWO !!!

Bogusław 18.08.2016 20:16

Fachowa obsługa i montaż. Bardzo dobry kontakt z klientem na każdym etapie zamówienia. Profesjonalny montaż. Panele wyglądają bardzo ładnie. Szczerze polecam tę firmę.

Kasia i Bartek 17.08.2016 13:40

Polecam firmę z czystym sumieniem! Bardzo dobry kontakt z klientem, ceny konkurencyjne, rzetelne i profesjonalne wykonanie, bardzo duży wybór grafik do wykorzystania i przede wszystkim krótki czas oczekiwania na realizację. Panowie, którzy wykonywali pomiar i montaż zrobili to fachowo i czysto. Jesteśmy bardzo zadowoleni z Żoną!!! Szczerze polecamy!!!

Maciej I Kasia. G 10.08.2016 12:29

Świetna robota i dobra cena ! Polecam w pełni !

Justyna z Tczewa 21.07.2016 23:06

Polecam firmę z wielu powodów. Po pierwsze są punktualni, co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. Panele są dokładnie takie jak na wizualizacji, którą otrzymałam. Wybór jest ogromny i można poszaleć. Kasy nie zdzierają, a czas oczekiwania był krótszy niż zapowiadane 2 tygodnie. Firma jest uczciwa i nie kombinuje z fakturami. Szczerze polecam!

Monika Rudzik 10.07.2016 17:38

Miła i profesjonalna ekipa,kontakt tel.rewelacyjny,wykonanie i montaż paneli szklanych najwyższej jakości. Polecam ogromnie.

Marta Piątkowska 01.07.2016 21:14

Z czystym sumieniem polecam,fachowy pomiar, dobry kontak ze sprzedającym, szybki montaż, ceny konkurencyjne a efekt znakomity :-)

Paulina Łucka 29.06.2016 09:23

Witam Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Wszystko na czas. Bardzo miła obsługa. Świetne wykonanie. POLECAM !!!!!

Tadeusz Pionk 26.06.2016 15:42

Jestem bardzo zadowolony z paneli szklanych jakie dla mnie zaprojektowali, dzięki nim moja kuchnia nabrała kolorów i oryginalnego stylu. Wszystko jest bardzo estetycznie wykonane, trwałe i łatwe w czyszczeniu. Usługa została zrealizowana szybko i bez żadnych problemów. Polecam

Dariusz Kaszubowski 20.06.2016 14:34

W piątek zamontowano mi panel w kuchni. Wyszło super. Pełen profesjonalizm ze strony firmy. Szybko, sprawnie i miło. Polecam!!!

Jacek 29.05.2016 23:01

Kontakt, fachowość, terminowość i cena, wszystko na plus. Panel wygląda ładnie. Ciężko się do czegokolwiek przyczepić. Polecam.

Irek 28.05.2016 12:15

Szybko,w terminie, duża pomoc w przygotowaniu projektu . W 100% polecam.

Ewa 19.05.2016 16:32

Przepiękny projekt, solidne i fachowe wykonanie w atrakcyjnej cenie, a dodatkowo przemili ludzie :) Gorąco polecam

Ania 11.05.2016 14:53

Propozycje projektowe,termin wykonania oraz fachowa obsługa i montaż pięknych paneli szklanych to chyba wszystko co można napisac w skrócie polecając te rztelna firme i miłych właścicieli;-)

Joanna 10.05.2016 21:25

Super.Szybko, profesjonalnie i do tego bardzo miło. Jesteśmy zadowoleni z wykonania i ceny.Bardzo dziękujemy. Będziemy polecać znajomym tą firmę.

Dominik 07.05.2016 12:04

Caly proces zamowienia paneli przebiegl poprostu ksiazkowo. Bardzo profesjonalne podejscie do klienta zamienilo watpliwosci w zadowolenie. Goraco polecam i sugeruje zaoszczedzic sobie czas na szukanie ceny, terminu itp. 10/10!

Zuzanna 23.04.2016 23:40

Bardzo miły kontakt. Zamówienie wykonane solidnie i w ustalonym terminie. Jesteśmy zadowoleni :-)

Maria Klonowska 16.04.2016 12:40

Po prostu SUPER :) Panele piękne, profesjonalne wykonanie i szybko, do tego przemili ludzie. Cała rodzina zadowolona. Polecam wszystkim nawet tym bardzo wymagającym:) Maria

Elżbieta i Andrzej z Borkowa 10.04.2016 11:42

Polecamy firmę PPHU Panele Szklane z Elbląga. Szybkie i solidne wykonanie oraz przystępna cena w odróżnieniu od firm z Trójmiasta.

Natalia Rynio 08.04.2016 14:26

Polecam! Bardzo dobre wykonanie, profejonalizm, szybkość oraz terminowość. Jestem mega zadowolona z jakości produktu i usługi!

Krzysztof 05.04.2016 09:11

Jest bardzo mało takich firm na rynku. Zalety - przystępna cena, profesjonalizm, sympatyczna obsługa. Nie chcesz mieć problemów - zleć tej właśnie firmie. Wad nie wykryłem.

Arkadiusz 31.03.2016 19:57

Jestem bardzo zadowolony z paneli, cena jak i jakość rewelacyjna ! ;) pozdrawiam

Tomasz 22.03.2016 13:43

Zdecydowanie, szybko, dokładnie i profesjonalnie.

Żaneta 16.03.2016 19:01

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Terminowo i w przystępnej cenie. Właściciele dbają o klienta!

Małgorzata Kozieł 26.02.2016 10:49

Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Jestem zadowolona z efektu końcowego. Montaż na wysokim poziomie w miłej atmosferze. Firma godna polecenia.

Ania 13.02.2016 08:33

Panel idealnie skomponował się z całym wnętrzem - ostateczny efekt przeszedł wszelkie oczekiwania. Pełen profesjonalizm firmy w zakresie doradztwa, montażu. Gorąco polecam!

Damian Czapiewski 02.02.2016 15:39

Pełen profesjonalizm . Szybko,solidnie i bezkonkurencyjnie.Gorąco polecam .

Ola i Rafał (szyba z garbusem) 02.02.2016 09:28

Usługa PIERWSZA klasa, a wykonawcy (Pani Iza i Grzegorz) tak przesympatyczni, że nie chce ich się wypuszczać z domu. Panel położony profesjonalnie, dodatkowo Pan Grzegorz wypełnił wszystkie krawędzie (nawet te, które nie były w jego zakresie) silikonem w kolorze. Absolutnie firma godna POLECENIA!!!

karolina 24.01.2016 21:02

bardzo jestem zadowolona z paneli, panele są solidne i profesjonalnie położone,po montażu firma po sobie zostawiła porządek.Szczerze POLECAM!! PS Bardzo dziękuje Pani Izabeli i Panu Grzegorzowi za przesympatyczną atmosferę przy montażu.

Zuzanna K 18.01.2016 09:46

Bardzo profesjonalna firma, bez problemu uwzględniają wszelkiego rodzaju zmiany w projekcie. Szybki i profesjonalny montaż. Poleca.

Sebastian Kowalczyk vel Kowalski 16.01.2016 07:43

Profesjonalna firma i sympatyczni ludzie! Doradzą i zamontują. Polecam!

Małgosia H 10.01.2016 22:24

SZYBKO,SPRAWNIE I PROFESJONALNIE POD KAZDYM WZGLĘDEM!!!PANELE PREZENTUJA SIĘ REWELACYJNIE!!! POLECAM USŁUGI TEJ FIRMY !!!

Marek Marecki Grzyb 08.01.2016 20:10

Przede wszystkim to przesympatyczni ludzie. Usługa wykonana fachowo szybko i przed terminem zupełnie bezstresowo, teraz kafelki to jakaś wiocha z tymi szybkami kuchnia wygląda no nie wiem, mi nie chce się wychodzić, o wiele szybciej się w niej gotuje a wszystko smakuje o wiele lepiej, potrawy są idealnie przyprawione nic się nie przypala, Tak mam wrażenie, że to wszystko dzięki tym szklanym panelkom. Dziękuje bardzo i polecam wszystkim

Barbara P 12.12.2015 21:19

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Żadnych problemów z komunikacją oraz realizacją zamówienia. Polecam serdecznie!

Krzysztof Traczyk 11.12.2015 09:54

Z czystym sumieniem moge polecic firme przyszlym potencjalnym klientom. Swietny kontakt, punktualnosc i pelen profesjonalizm. Ciezko o takie firmy w dzisiejszych czasach. Panel wyglada rewelacyjnie, na razie zadnych problemow. Bardzo ladnie i estetycznie polozony (tu dodam, ze Pan, ktory go kladl, dodatkowo uszczelnil silikonem wszystkie krawedzie miedzy blatem a scianami/szafkami - z wlasnej inicjatywy. Sa jeszcze takie firmy? Jak widac - sa). Pozdrawiam.

Agnieszka W 09.12.2015 08:00

Profesjonalne doradztwo, szybkie wykonanie, montaż solidny i dokładny. Firma na 6, polecam!

katarzyna - stegna 08.12.2015 22:09

Fachowa obsługa miła atmosfera .Panowie zgrabnie i szybko zamontowali mi ekran .jestem w pełni zadowolona.Polecam ,

Agnieszka Z. 02.12.2015 15:13

Bardzo profesjonalne doradztwo, przemiła obsługa. Szybka i dokładna realizacja oraz terminowość na piątkę. To wszystko charakteryzuje firmę Panele Szklane. Polecam bardzo!

Bogusława Kowalska 29.11.2015 22:43

Dziękuję za szybką realizację i bardzo fachowy montaż paneli kuchennych. Dobra cena,doradztwo i miła obsługa- polecam wszystkim zainteresowanym firmę PPHU PANELE SZKLANE

Agnieszka C. 24.11.2015 13:46

Gorąco polecam. Szybko, sprawnie, sympatycznie, rzetelnie, profesjonalnie i konkurencyjnie cenowo. Najpiękniejsze w tym wszystkim jest zaź jedno - moja kuchnia.

Jolanta S. 16.11.2015 18:47

Firma bardzo profesjonalna. kontakt też dobry zarówno telefoniczny jak i e'mail-lowy. Bardzo dobrze i szybko wykonane. Pozdrawiam. Polecam

Mariola S. 08.11.2015 20:51

Witam serdecznie, jeszcze raz serdecznie dziękuję. Kuchnia wygląda przepięknie, jest to "wisienka na torcie". Firma w pełni profesjonalna. Począwszy od pomiaru, wizualizacji, duża cierpliwość do wątpliwości klienta, doradztwo na mistrzowskim poziomie, do klienta wniesienia na 4-piętro panelu o długości 2,80 w całości (jestem pełna podziwu) po sam montaż, który był również staranny i dokładny. Termin w uzgodnieniu i dopasowaniu się do klienta. Bardzo miła atmosfera. Dziękuję raz i gorąco polecam, Mariola z Gdańska

Dorota 08.11.2015 19:24

Szybko, sprawnie, profesjonalnie, bardzo polecam. Bardzo dobry kontakt. Praca wykonana fachowo i w terminie.

Dorota Kapitan 27.10.2015 19:23

Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za bardzo profesjonalne wykonanie panelu, efekt rewelacyjny, obsługa i kontakt na najwyższym poziomie. Montaż w każdym szczególe wykonany idealnie. Jestem zachwycona całością, zdecydowanie polecam firmę!!!!!

Wojciech Szatkowski 25.10.2015 20:18

PEŁEN PROFESJONALIZM PANI IZA I GRZEGORZ DOPEŁNIAJĄ SIĘ WZAJEMNIE. MONTAŻ PRZEBIEGŁ SPRAWNIE, A EFEKT W PEŁNI ZADOWALAJĄCY. PANELE WYGLĄDAJĄ PRZEŚLICZNIE, SĄ DOPEŁNIENIEM MOJEJ KUCHNI TEGO TYLKO TAM BRAKOWAŁO. CENA JEST NAPRAWDĘ ŚWIETNA. OGÓLNIE RZECZ BIORĄC KAWAŁ DOBREJ ROBOTY, FACHOWA ROBOTA, ŻEBY KAŻDY TAK DOBRZE WYKONYWAŁ SWOJĄ PRACĘ! KAŻDEMU BĘDĘ POLECAŁA PAŃSTWA USŁUGI. A TAK NA MARGINESIE PANI IZA I PAN GRZEGORZ TO SWIETNI SYMPATYCZNI, OTWARCI LUDZIE. DZIĘKUJĘ

Marzena Czerwińska 17.10.2015 14:51

Przemiła obsługa , bardzo dobry kontakt , szybka realizacja ,profesjonalne wykonanie -polecam serdecznie

Aneta Nowak 13.10.2015 08:28

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, w pełni profesjonalna firma, która szanuje klienta, przemiła obsługa. panele wyglądają wspaniale, wykonanie perfekcyjne. Polecam wszystkim.

Dorota Wiśniewska 10.10.2015 18:23

Pełny profesjonalizm, bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i przez email. Przemiła obsługa i przede wszystkim wykonanie na najwyższym poziomie. Dziękuje.

Sebastian i HonorataPiątek 05.10.2015 17:56

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pełen profesjonalizm - od pierwszego kontaktu do ostatecznego montażu paneli. Przesympatyczni ludzie, którzy znają się na tym co robią. Panel na ścianie wygląda świetnie. Polecamy!!!

Jarek Ćwikliński 27.09.2015 12:06

Profesjonalne podejście odpowiedź na email szybka .Polecam .

Marcin Balcerzak 18.09.2015 10:59

Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy, świetne panele oraz miła i profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecamy.

ANNA I KRZYSZTOF 17.09.2015 19:50

Wszystko na najwyzszym poziomie pomiar,wizualizacja na szostke przesympatyczni ludzie kuchnia przesliczna my bardzo zadowoleni.pozdrawiamy.FIRMA GODNA POLECENIA ...

Ewa 16.09.2015 18:53

Z całą pewnością polecam firmę Panele Szklane. Bardzo dobry kontakt z Panią Izą. Szybko i sprawnie wykonane. Od pierwszego kontaktu do końcowego efektu minęły nie całe dwa tygodnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy!!

Mariusz & Kamila 14.09.2015 22:39

Naprawdę gorąco mogę polecić ta firmę szybko i za razsadna cenę Efekt końcowy super polecam i napewno nie raz będziemy korzystać z usług tej firmy. Polecam!!!! POZDRAWIAMY

Marta 13.09.2015 17:19

Goraco polecam. Swietny kontakt z pania Iza, szybka realizacja, bardzo sprawny montaz:)

Ilona 11.09.2015 16:18

Jak najbardziej polecam firmę. Usługa wykonana szybko fachowo i solidnie od pomiaru po montaż w miłej atmosferze.

Marcin 27.08.2015 14:31

Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego. Usługa wykonana szybko, czystko w miłej atmosferze i w przystępnej cenie. Pozdrawiam Panią Izę i Pana Grzegorza życząc samych sukcesów.

Kamil Gatzke 17.08.2015 21:11

Witam. Znalazłem ofertę firmy na internecie i przekonały mnie do niej komentarze osób pozostawione na stronach. Cena niższa niż u konkurencji. Natychmiastowy kontakt oraz wycena zamówienia. Bardzo krótki czas oczekiwania za towarem. Robota wykonana fachowo na najwyższym poziomie oraz zostały wykonane prace które nie wchodzą w obowiązek firmy co jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Z całą pewnością mogę polecić tą firmę.

tomasz drzymalski 10.08.2015 10:59

wszystko na nawyzszym poziomie szczerze polecam PANELE SZKLANE

Sebastian Mikołajczyk 09.08.2015 13:34

Witam. Z całą pewnością mogę polecić Panią Izę i Pana Grzegorza. Projekt zrealizowany szybko, fachowo i w bardzo dobrej cenie. Pozdrawiam.

Jarosław kowalczuk 25.07.2015 07:23

Wybór firmy na podstawie opinii w necie. Pomiar i montaż, błyskawiczny. Jakość i wykonanie bdb. Rzetelnie i sprawnie. Dziękujemy Lila i Jarek K.

Patrycja i Radek 23.07.2015 15:10

Błyskawiczne wykonanie, fachowe doradztwo i rzetelny montaż. Ale przede wszystkim konkretni i przemili ludzie :) Pani Izo i Panie Grzegorzu jeszcze raz dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy :)

M. Kazimierczak 20.07.2015 11:19

Do złożenia zamówienia właśnie w tej firmie skłoniły mnie opinie na forum int. innych klientów. To był bardzo dobry wybór. Od wzięcia wymiarów do montażu tylko 7 dni (tak mi się udało). Wszystko było ze mną konsultowane, doradzone pod każdym innym względem. Wykonanie SUPER, cena przystępna, a ludzie przesympatyczni.Oczywiście gwarancja na rok. Pani Izo, Panie Grzegorzu wielkie dzięki. Jesteśmy zachwyceni.

Iwona Suska 14.07.2015 20:23

Witam serdecznie jesteśmy bardzo zadowoleni z kuchni.Profesjonalny i dokładny montaż,bardzo miła obsługa.Panele wyglądają super.Bardzo polecam Panią Ize i Pana Grzegorza.Dziękujemy bardzo.Pozdrawiamy.

Małgorzata K. 07.07.2015 13:49

Witam serdecznie, jeszcze raz serdecznie dziękuję. Kuchnia wygląda przepięknie. Firma w pełni profesjonalna. Począwszy od pomiaru, wizualizacji (trzy na wysokim poziomie projekty, które były jeszcze telefoniczne uzgadniane i zmieniane z dużą cierpliwością do klienta), wniesienia na 4-piętro panelu o długości 2,80 w całości (jestem pełna podziwu) po sam montaż, który był również staranny i dokładny. Wszystko zgodnie z umówionymi wcześniej terminami i oczekiwaniami. Bardzo miła atmosfera montażu. Panele wyglądają ślicznie. Dziękuję i gorąco polecam, Małgorzata z Gd-Wrzeszcza

Krzysztof Wisiński 23.06.2015 10:26

Doskonała obsługa. Kontakt, doradztwo, pomiary i wizualizacje na wysokim poziomie. Montaż, wykonanie panelu na bardzo wysokim poziomie. Terminowość montażu O.K. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni. Polecamy tą firmę, są naprawdę dobrzy.

Lidia M 17.06.2015 09:00

Jesteśmy bardzo zadowoleni. MIły i rzeczowy kontakt.Krótki termin realizacji. Prosesjonalny motaż. DZIĘKUJEMY i z czystym sumieniem POLECAMY INNYM !!! POzdrawiam

Anna i Marek 15.06.2015 15:52

Miła i profesjonalna obsługa od pierwszej rozmowy tel. po finalizację zamówienia.Solidne wykonanie,szybki montaż i w terminie pomimo długiego weekendu.Panelami zachwycają się wszyscy - DZIĘKUJEMY i polecamy każdemu.Pani Iza i Pan Grzegorz to naprawdę świetni fachowcy znający się na wykonywanej pracy.Pozdrawiamy

Jan Polewaczyk 08.06.2015 20:03

Jestesmy bardzo zadowoleni,termin krotki solidne wykonanie,polecam wszystkim

Mariusz Hirsz 01.06.2015 17:51

Wszystko tak jak chcielismy.Bardzo ladne panele,mila obsluga dziekuje i polecam.

ewka kwidzyn 17.05.2015 21:50

Jestem bardzo zadowolona z firmy.Bardzo mili ludzie,profesjonalne wykonanie.do tego służą radą.Wszystko na czas.Polecam!!!

Małgorzata 17.05.2015 12:09

Jestem Bardzo zadowolona! Firma na prawdę godna polecenia. Obsługa klienta od początku do końca w 100% rewelacyjna. Jeśli chodzi o wykonanie- EXTRA, full service :) Właściciele znają się na rzeczy, porady jakie otrzymałam ułatwiły mi podjęcie decyzji (a była trudna ;)). Poza tym właściciele są bardzo sympatyczni, to na pewno pomaga przy współpracy. Polecam i pozdrawiam

Anna Ostróda 05.05.2015 12:54

Bardzo miła atmosfera montażu; Rzetelna firma zarówno w doradztwie, jak i wykonaniu właściwej usługi.Polecam wszystkim!

FABIAN 29.04.2015 21:39

Miła, profesjonalna obsługa.Właściciele firmy chętnie doradzą, lecz nie narzucają swojego zdania. Cierpliwie realizują kolejne wizualizacje by sprostać wizji inwestora.Montaż sprawny- z uśmiechem na twarzy wykonywane są również, co prawda drobne prace, ale wybiegające poza montaż samych paneli.POLECAMY!

Reszke Magdalena i Jarosław 15.04.2015 10:45

Jesteśmy z mężem bardzo usatysfakcjonowani z wykonanej usługi - panelu szklanego w kuchni. Firma godna polecenia. Fachowa,profesjonalna obsługa klienta oraz wykonanego zamówienia.

Magdalena 13.04.2015 10:20

Firma naprawdę godna polecenia, bardzo profesjonalne wykonanie, wszystko odbyło się bardzo sprawnie. A do tego bardzo mili właściciele, którzy chętnie służą pomocą. Polecam!!!

Joanna Wróblewska 10.04.2015 19:51

Joanna Wróblewska Wiosna ahh... To Ty! jeszcze raz serdecznie Dziekujemy! Kuchnia wyglada pieknie.

Ula 09.04.2015 19:26

Firmę Panele Szklane z Elbląga znalazłam za pośrednictwem Internetu, poszukiwałam firmy działającej na pomorzu, zatem mój wybór był w pewien sposób przypadkowy, widziałam realizacje tej firmy na ich stronie i po przeczytaniu wszystkich informacji zdecydowałam się na zrealizowanie swojego zlecenia właśnie u nich. Zostałam jako klientka potraktowana bardzo profesjonalnie i z dużą dawką cierpliwości. Wszystkie kwestie technologiczne zostały mi dokładnie wyjaśnione, wycena została przygotowana w dwóch wariantach takich jakie mnie interesowały, miałam możliwość wyboru. Otrzymałam profesjonalną pomoc przy wyborze fotografii (a nie było łatwo bo krajobraz jaki sobie wymyśliłam nie występował w tak dużej rozdzielczości jaka była niezbędna do wykonania tak dużego formatu), bez której mogłabym popełnić błąd, właściciele firmy cierpliwie czekali na moją ostateczną decyzję. Ostatecznie olbrzymia tafla szkła została zamontowana w mojej łazience i jestem bardzo zadowolona z wykonania i montażu. Mimo, że nie znałam Firmy Panele Szklane (zazwyczaj korzystam z firm poleconych) to po pierwszym spotkaniu i pomiarze miałam poczucie bezpieczeństwa i zaufania do Właścicieli firmy, którzy okazali się profesjonalistami. Gorąco polecam także technikę nadruku na szkle bo jest to gwarancją trwałości zdjęcia. Z pełną świadomością polecam Firmę Panele Szklane z Elbląga. Dziękuję Ula M-A z Pszczółek.

Marzena S. 27.03.2015 10:24

Firma konkretna i rzeczowa. Mili ludzie, którzy potrafią dobrze doradzić. Robią szybko i dobrze. Panele wyglądają ślicznie. Korzystałam z 2szt. paneli kuchennych i panel do szafy suwanej. Szczerze polecam.

Martyna 24.03.2015 00:26

Wszystko na plus!przyjechali, wymierzyli i z racji malych gabarytow, tydzien pozniej juz bylismy zadowoleni po montazu. Polecam:)

Anna 16.03.2015 20:32

Firma godna polecenia, atrakcyjne ceny oraz profesjonalne doradztwo właścicieli!!!

Sławek 12.03.2015 13:48

Firma godna polecenia,usługa wykonana bardzo dobrze, szybko a co chyba najważniejsze w atrakcyjnej cenie.Efekt końcowy-super.

Jola 02.03.2015 20:36

Bardzo profesjonalne wykonanie, efekt rewelacyjny, obsługa i kontakt na najwyższym poziomie. Montaż w każdym szczególe wykonany idealnie. Jestem zachwycona całością, zdecydowanie polecam firmę.

Aleksandra 24.02.2015 18:45

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy,zamawiałam panel do kuchni,wszystko odbyło się bardzo sprawnie,szybko,widać że to profesjonaliści w swojej branży,sam montaż także bardzo sprawnie,polecam wszystkim zaineresowanym, dodam tylko że uwielbiam teraz przebywać w swojej kuchni.

Justyna 07.01.2015 12:14

Panele bardzo ładne. Profesjonalna i miła ekipa. Polecam!

Kasiek 29.12.2014 23:15

Bardzo dobre podejście do klienta, szybka realizacja, fachowa obsługa i doradztwo. Panele przepiękne. Zdecydowanie polecam tą firmę!!!!

Tomasz Małkiewicz 17.12.2014 22:35

Witam, Gorąco polecam zamawianie produktów z tej firmy. Bardzo dobre doradztwo w zakresie wyboru szkła jak i ewentualnej grafiki, przystępne ceny i bardzo dobra jakość produktów a przy tym niezwykle mili właściciele.

Marek Gdańsk 17.12.2014 21:19

Dobra, fachowa, szybka i profesjonalna firma! Nie drogo przede wszystkim. Godni polecenia.

Aginiszka 17.12.2014 20:20

Super profesjonalne podejście do klienta.Miły kontakt ,fachowe i expresowe wykonanie.Szczerze polecam.

Malwina 11.12.2014 10:06

Polecam! Błyskawiczna dostawa, super kontakt, panel piękny!

Alina 04.12.2014 20:52

Firma solidna i rzetelna wykonanie perfekcyjne. Polecam

Teresa 03.12.2014 18:23

Witam, bardzo dziękuję za szybkie i profesjonalne wykonanie usługi. Robota wykonana zgodnie z zamówieniem i moimi oczekiwaniami; zatem opinia jak najbardziej pozytywna. Gorąco polecam wykonawcę. Pozdrawiam Teresa .

Wogo 03.12.2014 10:46

Firma godna polecenia, pełen profesjonalizm, szybkie terminy realizacji szczerze polecam!!

Adamczyk 03.12.2014 08:28

Bardzo jestem zadowolona z wykonania zlecenia -obsługa miła profesjonalna ,samo wykonanie bardzo dbale i estetycznie .Gdyby ktos nie był zdecydowany jaki wybrać wzór panela Pani wraz z mężem służy radą dobrym gustem -polecam korzystać z usług tej firmy.

Renia 02.12.2014 21:41

Wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem. Atrakcyjne ceny.

Wojtel 02.12.2014 14:57

Pelna profeska, szybko i bezproblemowo w b. Dobrej cenie

Dorota 02.12.2014 14:53

Bardzo solidna firma, godna zaufania. Wszystko zgodnie z terminem. Wysoka jakość wykonania. Panele bardzo ładnie prezentują się na ścianie. Polecam i na pewno skorzystam z usług tej firmy w przyszłości.

Marcin Piórkowski 02.12.2014 14:50

Pełny profesjonalizmu zespół. Od pomiaru do montażu wszystko zgodnie z terminami i oczekiwaniami. Do każdego klienta podchodzą indywidualnie, doradzą i służą pomocą w odpowiednim wyborze kolorystycznym dla mniej zdecydowanych jak znalazł. Zamawiałem u nich panel do kuchni na szafę i lustro - nie można się do niczego przyczepić.:)